Manekenka ponizila Nialla: Odbila sam ga jer je nizak!

Siroti Niall Horan nikako da se ostvari u ljubavi – iako je on jedan od omiljenih One Direction solo izvođača, muzika mu je zaista kvalitetna i voljena, čak i romantična, ali on i dalje ne uspeva da osvoji damu vrednu njegove pažnje. Mediji su ga dugo povezivali sa Selenom Gomez, ali očigledno i ona želi Nialla samo kao prijatelja. Niall je probao i sa Hailee Steinfeld, ali ni to nije uspelo – očigledno je probao i sa jednom manekenkom koja ga je glatko odbila!

U Americi je već dugo aktuelan rijaliti šou “Love Island” u kom su mnogi manekeni, glumci i mladi iz mnogih sfera, a među njima je i manekenka Arabella Chi, koja tvrdi da joj se Niall Horan javljao i slao joj poruke u kojima je probao da flertuje sa njom, ali navodno, baš kada je ona tek ušla u vezu, i onda ponovo kad je raskinula! “Niall mi se javio u DM kad sam ušla u vezu, a onda i kad sam raskinula. Poslala sam to drugarici a ona mi je rekla, ‘on baš ne gubi vreme’. Inače volim Irce i njihov akcenat ali Niall prosto nije moj tip, plus sam visoka 177 cm” priča manekenka.

Dakle, jedan od problema za Arabellu je očigledno visina, jer je Niall visok 172 cm, a žene često ne vole da je njihov partner niži od njih.

Pročitajte još  Niall Horan obećao: Vraćamo se 2017. godine!

Arabella kaže i da je iznenađena koliko joj se muškaraca javlja redovno u DM otkad je u “Love Islandu”, a Nialla poštuje ali ne bi probala nešto s njim ni zbog popularnosti: “On jeste prišao kao pravi džentlmen, ali kad je ljubav u pitanju, nije on za mene. Ne bih bila u fazonu da budem s njim jer je iz One Directiona” prenosi Daily Mail. Niall će još uvek morati da čeka na onu pravu, ali ne sumnjamo da ona postoji za svakoga pa i za njega!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Niall Horan

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Urnebesno: Niall i Liam čitali vremensku prognozu na radiju! (video)

4 thoughts on “Manekenka ponizila Nialla: Odbila sam ga jer je nizak!

  1. znam da nemam pravo da komentarišem o njegovom privatnom životu ali istg niall ima tako čudan izbor u ženama, svaka od njegovih bivših mi daje tako čudan vibe, jedina koja mi ide ono baš uz njega je julia michaels ali mu je ona samo prijateljica eto

    1. On baš deluje kao dobrica, sem što ga večito prate priče da puno pije, kao i svaki Irac izgleda 🙂

      1. hahahaha da istina je, voli da pije ali daleko od toga da je alkoholicar ili nesto tako

  2. Meni ovo više djeluje kao da ona pokušava da se vrti malo po medijima (osim ako nema nekih dokaza naravno), jednostavno rijaliti zvijezde vole privlačiti pažnju (većinom negativnu, jer u tom slučaju veća slava)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.