Rešila: Billie Eilish želi duet sa BTS-om, ne zanimaju je reakcije hejtera!

Nije tajna da BTS jako voli Billie Eilish, pa je Jungkook jednom čak snimio video kako igra uz “bad guy”, ali da li uopšte možete da zamislite koliki bi hit stvorio najpopularniji bend na svetu i jedna od najpopularnijih mladih ženskih zvezda? Ovaj san se možda vrlo brzo ostvari!

Naime, Billie Eilish konačno se oglasila kad su u pitanju glasine o duetu sa najvećim korejskim bendom, a najpre su momci na Beats 1 radiju rekli da bi rado snimali sa njom ako budu imali duet u planu! Kad je Billie upitala publiku da li želi da snimi duet sa BTS-om, čulo se mnogo “yes!” uzvika!

Međutim, mnogo ljudi je povikalo i da nikako ne bi volelo da ona sarađuje sa BTS-om, ali Billie zaista nije briga za takva mišljenja! “Prestanite, o bože, mnogo ste bezobrazni. Oni su jako fini, rekli su mnogo dobrih stvari o meni” kaže Billie. Mislite li da će zaista pasti duet?

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Velika čast: BTS održali govor u Ujedinjenim nacijama i rekli jako važne stvari mladima! (video)

Foto: Instagram/Billie Eilish

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Rešila: Billie Eilish želi duet sa BTS-om, ne zanimaju je reakcije hejtera!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.