Karol Sevilla: Od sad više nisam protiv LGBT+ zajednice!

Karol Sevilla odlučila je da se vrati muzici u 2021. godini, a njen singl “Tus Besos” prolazi sasvim solidno, pa je za desetak dana sakupio oko dva miliona pregleda na YouTubeu. Karol je uvek bila bez dlake na jeziku, a sad nastavlja u istom stilu, priznavši da se mnogo promenila u 2020. godini.

“Za mene, 2020. je bila godina u kojoj sam se više otvorila i više nisam bila uplašena, uspevala sam da se izborim sa raznim problemima. Ranije nisam mogla da podržavam LGBT+ zajednicu a sad mogu, važno je prihvatati ljude takvim kakvi su”, priča ona u intervjuu za Efe, a prenosi El Espectador.

Karol je nedavno izazvala i mnogo pažnje kad je rekla da Meksiko više ne oseća kao svoju domovinu, a to ne čudi kad znamo da ona svoju karijeru vezuje za Argentinu. Kako ona navodi, glavni cilj ove godine je da se odrekne svog statusa Disney zvezde. “Više nisam Disney devojka, nisam devojka na rolerima. Hoću da odrastem i da snimam drugačije stvari.”

Mnogo pažnje izazvale su informacije da će Karol Sevilla zameniti Tini u jednoj seriji baš za Disney, ali Meksikanka još ćuti o tome. Ipak, ona otkriva da joj je glumačka karijera veoma važna. Da su glasine tačne, nagoveštavaju njene reči kako zaista ima interesantan projekat u najavi, ali da ne sme mnogo toga da kaže.

Pročitajte još  Smemo da otkrijemo: Karol Sevilla stiže u Beograd i Zagreb!

“Moja plan nije bio da se bavim glumom, ali život je pun iznenađenja i istina je da sam prihvatila tu odgovornost jer je u pitanju projekat koji me je ganuo.” To je velika promena za devojku koja je ne tako davno prihvatila, pa odbila ulogu u seriji čuvene Televise, pa je veoma narušila svoj ugled.

Karol ističe da je svesna da više ne sme da bude isključiva, pa ističe da je spremna na sve u budućnosti. Ona isto tako uverava javnost da će joj noge ostati čvrsto na zemlji!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Karol Sevilla

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Karol Sevilla: Od sad više nisam protiv LGBT+ zajednice!

  1. Ona nije Tini ni do koljena, oduvijek je ostavljala umišljen dojam na ljudima… Primjer je toksične osobe s kojom se nitko ne želi družiti. 🤨

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.