Dua Lipa poziva da ostanemo kod kuće, a ona leti u Meksiko na odmor

Dua Lipa imala je ekstremno uspešnu godinu i album “Future Nostalgia” voljen kako kod publike, tako i kod stručnih kritičara, pa nas ne bi čudilo da pokupi i neki Grammy ove godine (ako joj tu šansu ne oduzme, recimo, Taylor Swift koja je takođe jaka konkurencija po kritičarima). Ipak, ona u našem regionu svakako nije najomiljenija zbog promovisanja terorizma i nedoličnih komentara o Kosovu na društvenim mrežama. Doduše, danas su protiv nje čak i njeni fanovi, jer je njeno ponašanje izazvalo generalan bes!

Naime, Dua je odletela do Meksika na egzotično putovanje sa dečkom, 21-godišnjim Anwarom Hadidom, a sa njima su i prijatelji, tako da je okružena ljudima i praktično pravi okupljanje dok je stanje u svetu još uvek više nego kritično.

To ne bi ni bilo veliki problem jer to rade i druge zvezde, ali je problem što Dua jedno priča, a drugo radi – ona redovno promoviše da treba ostati kod kuće u ovo vreme, i čak je sveže napisala “Ostanite kod kuće” uz emodži slomljenog srca.

“Tolika putovanja nas sve stavljaju u rizik, imajte malo obzira makar” pišu joj mnogi fanovi, a kontroverze se šire i jer je Anwar, Duin dečko, strogi antivakser, pa je rekao da vakcinu protiv korona virusa ni pod kojim uslovima nikada neće primiti.

Anwar se kasnije javio da objasni svoju izjavu: “Nisam antivakser, samo mislim da treba pažljivo uvideti pozitivne i negativne strane vakcine” napisao je on. Dua se, pak, nije oglašavala oko kontroverzi što putuje dok je globalna pandemija u toku.

Pročitajte još  Miley Cyrus peva na festivalu na Kosovu u avgustu!

Pevačica je nastavila i da objavljuje lepe fotke sa “letovanja”, na nekima je sa društvom, a na nekima sa Anwarom. Interesantno je i da je uz fotku koju vidite na početku okačila emodžije bebe i flašice, pa mnogi fanovi misle da je Dua trudna! Ipak, za to su šanse verovatno male.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Dua Lipa

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.