“Zayn Malik je bio žena pa je postao muškarac!”: Reperka opet vređa!

zayn-malik-gq-style-0816-06

Uopšte nije pogrešno reći da je Azealia Banks isto što i Kanye West samo u ženskom obliku! Sjajna reperka ima krajnje neobuzdan temperament pa je ponovo izvređala Zayn Malika iako on nikad ne govori o njoj!

Zayn se slikao za časopis GQ a Azealia ga je izvređala rekavši da je on u prošlosti bio žensko pa je promenio pol! “Zaista izgleda kao neko ko je bio devojčica. Izgleda skroz kao muškarac koji to nije oduvek bio”, napisala je ona na Instagramu uz kolaž njegovih slika.

Čini se da reperka jednostavno ima ozbiljnih problema da zauzda samu sebe pa je u prošlosti vređala Zayna najpogrdnijim rasističkim terminima, nakon čega se ipak izvinila. Međutim, ovakve stvari njoj se stalno ponavljaju!

Danas 13. avgusta na famoza.net ti poklanjamo jedan “Purpose” CD Justina Biebera. Sve što treba da uradite jeste da pronađete dva skrivena pojma vezana za Justina između 12 i 20h i objasnite šta oni znače! Oba pojma pošaljite na naš e-mail, [email protected] a u subject stavite “Justin Bieber CD”. Ko nam prvi pošalje oba pojma ZAJEDNO sa njihovim objašnjenjem, dobija CD! Svaki skriveni pojam napisan je podebljanim i kosim slovima! CD možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Naughty Boy poručuje Zaynu: “Odrasti već jednom, čoveče!”

8 thoughts on ““Zayn Malik je bio žena pa je postao muškarac!”: Reperka opet vređa!

  1. Meni je ovaj portal najdrazi, ali imam pitanje- zasto izdvajate stranu? Zasto govorite da je Taylor u pravu, a Kanye odvratan lazljivac koji samo vrijedja? Trebate imati neutralno misljenje, bar na sajtu jer ima onih koji vole Kanyea i Kim.

  2. Ja ne vrujem u to to je las ona nije uredu.Ako bi ona to uradula ne znaci da bi drugi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.