Privlači pažnju: Katy Perry nosila ogromna krila na Met Gala večeri!


Bili smo u mogućnosti da vidimo zvezde u raznim kreacijama na Met Gala večeri, od najbolje ocenjenih do najgore ocenjenih, međutim Kary Perry je uspela da privuče pažnju i definitivno podeli mišljenja na društvenim mrežama!

Katy se pojavila u kratkoj zlatnoj Versace haljini koju je uklopila sa znatnim čizmama. Detalj koji je najviše privukao krila jesu pažnju jesu velika anđeoska krila koja je nosila celo veče. Katyn stilista Jamie Mizrahi podelio je sliku perija sa krila na svom Instagramu pre nego što se pevačica pojavila na crvenom tepihu, ali niko sigurno nije mogao ni da zamisli ovako nešto.

Ona se na ovom događaju pojavila bez svog dečka Orlanda Blooma, ali je svakako privukla ogromnu pažnju prisutnih zvezda. Za vreme intervjua mogli smo da vidimo kako je Ariana izgledala oduševljeno i iznenađeno kada je ugledala Katy ovako obučenu a to je važilo i za komentare na društvenim mrežeama koji su podeljenji. Kako se vama dopada Katyn izgled?

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter, Getty

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Slučajnost? Katy Perry uživala sa Karsdashianima na dan izlaska albuma „Reputation“!

6 thoughts on “Privlači pažnju: Katy Perry nosila ogromna krila na Met Gala večeri!

  1. Haljina je lijepa i lagana, ali krila su prevelika i jako lepršava što mi se i ne sviđa

  2. Da su joj krila bila manja malo dobro bi bilo.Ali,nije mogla ni bez krila jer bi sigurno promasila temu Met gale.

  3. Lijepa je Katy ovdje,ali bi bilo bolje da su joj ta krila bila bar malo manja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.