Osveta Seleni? Katy Perry izašla na večeru sa The Weekndom!

Sudeći po odnosu sa Taylor Swift ali i njenim drugim postpucima, Katy Perry zna šta je dobra osveta i obožava je – čini se da je upravo servirala jednu i Seleni!

Početkom ove nedelje Katy koja je trenutno singl je viđena sa The Weekndom u Holivudu na večeri i fanovi su krenuli sa raznim teorijama, neki su tvrdili da se sprema zajednički singl, ali izvor za The Sun tvrdi da je ovo definitivno bila osveta Seleni Gomez koja je pre 18 meseci izašla sa Katyinim bivšim momkom Orlandom Bloomom u jedan noćni klub gde su definitivno izgledali kao prijatelji, i da je Katy sve vreme planirala osvetu i čekala pravi momenat!

„Katy ima odlično pamćenje. Ona se seća kako se posramljeno osećala kad je Selena izašla sa Orlandom, iako je znala da su oni samo prijatelji, svi su govorili drugačije i obrukali su je“ priča izvor. „Ipak, Katy ne čini ništa loše jer je Selena zaboravila Abela i sa Justinom je, sve što je Katy htela je da joj pokaže kako se ona osećala pre godinu dana a Katy veruje da se osveta servira hladna, kao što to Taylor Swift zna“ zaključuje on. Šta vi mislite o ovom lukavom potezu?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Katy Perry

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Kajanje? Selena Gomez ostavila alkohol!

3 thoughts on “Osveta Seleni? Katy Perry izašla na večeru sa The Weekndom!

  1. Ljudi, možda spremaju novu pesmu ili tako nešto. Zašto sve uvek mora da bude neka osveta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.