Opet problem: Katy Perry ljuta što je Taylor Swift objavila njeno pismo!

Svet je bio oduševljen time što je Taylor Swift objavila pismo koje je dobila od Katy Perry a u kome joj se ona izvinjava za sve nesporazume iz prošlosti, jer je to logično protumačeno kao kraj njihovog neprijateljstva. Nažalost, stvari nisu tako jednostavne.

Problem je nastao jer se Katy baš i ne dopada što je pismo objavljeno javno, pošto smatra da je time ispalo da ona na sebe prihvatu svu krivicu! “Katy je očekivala da će Taylor samo napisati nešto o tome, ali ne i da će objaviti pismo na društvenim mrežama”, priča jedan izvor za The Sun. “Stvar je što vidite samo deo teksta gde izgleda kao da ona prihvata svu odgovornost.”

Katy je u prošlosti stalno napominjala da je spremna da se izvini ukoliko i Taylor uradi to isto, s obzirom da smatra da su obe pravile greške. Međutim, Tay je to uvek ignorisala pa se činilo da ne vidi šta je ona loše uradila, pa samim tim ni razlog da se izvinjava.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Katy Perry

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Katy Perry prodala kuću na Beverli Hilsu za neverovatnih 19,5 miliona dolara!

5 thoughts on “Opet problem: Katy Perry ljuta što je Taylor Swift objavila njeno pismo!

  1. I ja također mislim da nije morala objaviti pismo, jer ne treba sve dospijeti u javnost

  2. Fan sam i jedne i druge i razumijem Katy, to je nešto osobno i ,ako već planira objavljivati, neka objavi sve. Ali ponekad se pitam da li je ovo marketinški trik… Jesam to samo ja?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.