Opet problem: Katy Perry ljuta što je Taylor Swift objavila njeno pismo!

Svet je bio oduševljen time što je Taylor Swift objavila pismo koje je dobila od Katy Perry a u kome joj se ona izvinjava za sve nesporazume iz prošlosti, jer je to logično protumačeno kao kraj njihovog neprijateljstva. Nažalost, stvari nisu tako jednostavne.

Problem je nastao jer se Katy baš i ne dopada što je pismo objavljeno javno, pošto smatra da je time ispalo da ona na sebe prihvatu svu krivicu! “Katy je očekivala da će Taylor samo napisati nešto o tome, ali ne i da će objaviti pismo na društvenim mrežama”, priča jedan izvor za The Sun. “Stvar je što vidite samo deo teksta gde izgleda kao da ona prihvata svu odgovornost.”

Katy je u prošlosti stalno napominjala da je spremna da se izvini ukoliko i Taylor uradi to isto, s obzirom da smatra da su obe pravile greške. Međutim, Tay je to uvek ignorisala pa se činilo da ne vidi šta je ona loše uradila, pa samim tim ni razlog da se izvinjava.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Katy Perry

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Olja nam šalje kviz o manje poznatim pesmama Katy Perry

5 thoughts on “Opet problem: Katy Perry ljuta što je Taylor Swift objavila njeno pismo!

  1. Fan sam i jedne i druge i razumijem Katy, to je nešto osobno i ,ako već planira objavljivati, neka objavi sve. Ali ponekad se pitam da li je ovo marketinški trik… Jesam to samo ja?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.