Katy Perry otkriva: Razmišljala sam o samoubistvu

Katy Perry je neko ko je u svojim mlađim danima konstantno bio na tronu muzičkog sveta – njeni hitovi vladali su top listama, ali ona je često imala trenutke u životu kad je mislila da prosto neće moći dalje. To joj se dogodilo već kada joj je bivši muž Russell Brand rekao da se razvodi od nje preko poruke, a njen naredni mentalni pad dogodio se skoro, pre samo tri godine, kada možda javnost i nije bila svesna koliko je ona blizu samoubistva.

Da prvo naglasimo, Katy je trenutno trudna, priprema svoj novi album i u srećnoj je vezi sa verenikom Orlandom Bloomom, pa je za svoj 35. rođendan izjavila i da je srećnija nego ikad, tako da ova priča nije aktuelna trenutno, ali pevačica se prisetila 2017. godine i tadašnjeg nagona za suicidom: „Za mene je pad albuma ‘Witness’ bio zemljotres. Toliko mnogo sam dala za to, i tako mnogo me je slomilo. Tad sam raskinula i sa sadašnjim ocem mog deteta. Samo sam se srušila“ priseća se Katy.

Kao što verovatno znate, Katy dolazi iz jako pobožne familije, tako da joj je vera pomogla da ovo shvati na drugačiji način: „Bilo je važno da se tako slomim da bih pronašla celinu u svom postojanju. Da imam više dimenzija, da nisam samo žedna pop zvezda. Potrudila sam se da pronađem zahvalnost umesto da idem i kukam okolo čak i kad mi je loše“ prenosi Daily Mail.

Pročitajte još  Oljin test: Koliko se sećate tekstova pesama sa albuma "Prism"?

I sama Katy potvrđuje naše reči – da je danas srećnija nego ikada u svom životu. „Nada je nešto što sam uvek imala, moja nada koja je često i veća od mene same je učinila da shvatim da sam ovde sa razlogom, da svi imamo svoju ulogu negde“ konačno shvata Katy. Nova nada koja će u Katy probuditi sreću je svakako njena ćerka, za koju je već i napisala pesmu na svom novom albumu.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Katy Perry

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Latest posts by Valentina Krstić (see all)

Pročitajte još  Famoza music chart #181 - Glasajte za sve pesme koje volite!

2 thoughts on “Katy Perry otkriva: Razmišljala sam o samoubistvu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.