Očekivano: Katy Perry pobegla sa MTV VMA tokom premijere novog spota Taylor Swift!

Katy Perry uveravala nas je prethodnih nedelja da ona više nije u svađi sa Taylor Swift i da joj je sve oprostila ali to baš i nije pokazala u praksi na MTV VMA, pobegavši glavom bez obzira u momentu kad je krenulo emitovanje Tayinog novog spota.

Katy je bila u nezgodnoj situaciji jer je bila voditeljka programa a spot je emitovan odmah nakon pauze za reklame, verovatno na insistiranje Katy da ona ne bi morala da ga predstavlja. Čak ni kad se spot završio Katy je odbila da se odmah vrati pa je njenu ulogu preuzela glumica Yara Shahidi koja je najavila nastup Shawna Mendesa.

Doduše, Katy definitivno ne bi prijalo da gleda spot u kome je Taylor nekoliko puta spominje indirektno, spominjući i to kako joj je ona preotela plesače za turneju, što je bio momenat kad je velika svađa i počela.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Katy Perry

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Taylor Swift se slaže: Spot "Famous" Kanye Westa je čista osveta!

7 thoughts on “Očekivano: Katy Perry pobegla sa MTV VMA tokom premijere novog spota Taylor Swift!

  1. Nije pobegla vec je otisla da se spremi za sledeci izlazak na scenu i da se odmori posto je ona bila voditeljka pa je to naporno i brzo se umori i mora da menja stalno odela!

  2. A posle spota nije se vratila zato sto je Yara i trabala da najavi njegov nastup! Ne moze sve da Katy da radi! Obicaj je i da druge zvezde najavljuju ostale!

  3. Zašto su u svađi! Baš bi bilo dobro kad bi se svađa završila. Uf, plesači, jaka stvar, obe su bogati i mogu lako da nabave nove!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.