Muke Katy Perry: Više ne znam o čemu da vam pričam a šta da zadržim za sebe!

Katy Perry sve teže razlikuje svoj privatni od poslovnog života pa sad to i priznaje rekavši da nekad nije sigurna šta bi to trebalo da kaže svom fandom a šta je bolje da zadrži za sebe.

“To je kao da šetate po konopcu”, priča ona. “Ne morate da odgovorite na bilo koje pitanje, niste pod zakletvom. Ne morate da ostavljate ni tragove po društvenim mrežama ako to ne želite. Međutim, neki ljudi to rade i koristi to kao alat. Slava je samo nusproizvod svega što radim ali ne težim tome. Samo želim da pričam priče, pevam i povezujem se sa ljudima.”

Katyn komentar dolazi samo par dana nakon što su je paparaci snimili u društvu bivšeg dečka Orlanda Blooma na Maldivima a mediji prenose da se oni zaista viđaju ali i da još uvek nisu u vezi. Prethodno, Katy i Orlando su bili zajedno do februara prošle godine.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Katy Perry

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Frizura kao Biebs: Katy Perry drastično skratila kosu!

One thought on “Muke Katy Perry: Više ne znam o čemu da vam pričam a šta da zadržim za sebe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.