Priča pretvorena u crtać: Kako je policiju bila sramota što su upali Seleni u kuću!

Ko zna koliko puta smo vam pisali o tome da policija često upada u kuće zvezde kad preteraju sa glasnom muzikom (posebno kad je reč o Justinu Bieberu!) a isto se desilo i Seleni Gomez. Ipak, za razliku od svih drugih slučajeva, policajci ovde nisu imali srca da joj prave problem!

Sel je o ovom događaju pričala za medije a MTV je od svega napravio crtać! “Pre par godina kupila sam svoju prvu kuću”, počinje Sel svoju priču. “Nije to bila žurka ali imala sam par ljudi u gostima. Imala sam muziku uživo i policajci su se pojavili jer su moje komšije bile vrlo nezadovoljne. Policajci su došli, očekivali su divlju žurku a ispalo je da je u pitanju čas proučavanja Biblije.”

“Oni nisu znali da li da budu ljuti ili da mi se zahvale što to radim. Bilo je jako čudno, pozvala sam ih da uđu ali su odbili i rekli mi samo da malo smirim stvari i tako… To je moja priča”, kaže Sel. Niko ne želi da kažnjava dobru devojku, čak i kad malo pretera!

Autor: Famoza.net
Foto: Marie Claire

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kako stvarno izgleda veza Selene i The Weeknda?

One thought on “Priča pretvorena u crtać: Kako je policiju bila sramota što su upali Seleni u kuću!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.