Prijavljena pucnjava u kući Ariane Grande, intervenisala policija!

Ariana Grande doživela je novi stres u sredu kasno uveče po našem vremenu. Kako saopštava policija Los Anđelesa u razgovoru za TMZ, oni su upali u njenu kuću, a što su morali da urade nakon dramatične dojave da se tamo u tom momentu dešavala pucnjava.

Naravno, ponovo je u pitanju bila prevara koja se u slengu zove “Swatting”, jer podrazumeva da na ovakve pozive moraju da reaguju specijalci (SWAT tim). Ovakvi pozivi nikad se ne proveravaju već se policija odmah šalje na teren, jer svaki minut može biti dragocen. Ipak, kako ovo nije prvi put da se šalju lažne dojave o Ariani, policija ovog puta nije slala specijalce, već samo dva patrolna auta. Ipak, nije nimalo prijatno kad vam policija po ko zna koji put upada u kuću da bi proverila da li je sve u redu. Kako policajci navode, oni nisu želeli da uznemiravaju Ari, već su samo razgovarali sa nekim od njenih ljudi.

Naravno, “Swatting” je kažnjiv zakonom i tretira se kao zločin, jer se policijske snage bespotrebno angažuju i odvlače negde gde se ništa ne dešava, umesto da budu tamo gde su potrebni. I druge zvezde poput Miley Cyrus, Justina Biebera i Selene Gomez doživele su ovo isto, ali Ariana je valjda zbog popularnost najčešće na meti!

Čini se ipak da se ona nije previše potresla, sudeći po tome što je u četvrtak ponovo bila veoma aktivna na Twitteru gde je razgovarala sa fandomom, a da nije ni spomenula događaj sa policijom. Ari je tako nastavila izuzetno lepu tradiciju, a po običaju, izabrala je da odgovori na neke od najsmešnijih komentara! Nakon što je jedan momak napisao, “Ljudi stvarno misle da je glas Cat Valentine pravi glas Ariane Grande. Mislim da ona zaslužuje Oskara za to!”, ona mu je odgovorila “To me proganja!” Nakon što je neko na to dodao, “I dalje volimo Cat, zar ne?”, ona je rekla, “Baš mnogo! Međutim, molim vas da pravite razliku! Brzo!

Pročitajte još  Famoza music chart #196 – Glasajte za pet omiljenih pesama!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.