Lojalan Hailey: Justin Bieber se bori protiv svog srca i želje da se javi Seleni

Iako je bilo nekih glasina da se Justin Bieber i Selena Gomez još uvek čuju, današnji mediji pišu kako u tome nema nikakve istine. Ipak, kao razlog se ne navodi to što Justinu više nije stalo do nje, već što se prisiljava da je kulira znajući kako bi u suprotnom jako povredio svoju sadašnju suprugu Hailey.

“Justin se kloni Seleni kako bi bio lojalan Hailey. Oni nisu progovarali u poslednje vreme”, piše Us Weekly, sugerišući da je Jusu i dalje jako stalo do nje, ali da se protiv želje svog srca bori razumom, znajući da bi u suprotnom unišio svoj brak. Jus je i dalje u lošem psihičkom stanju, ali niko trenutno ne zna o čemu je tačno problem. Mediji su uglavnom složni da brak sa Hailey nije razlog tome, bez obzira što je Jus upravo od tad počeo ozbiljno da tone.

Hailey se zaista trudi da pokaže Jusu koliko ga voli, pa je tako objavila kolaž njihovih do sad neviđenih fotki na Instagramu uz jednostavan komentar, “25 stvarno izgleda dobro na tebi ljubavniče”. Čestitke Biebsu za rođendan stižu iz svih krajeva sveta, pa se nadamo da je u petak ipak osetio da je mnogo ljudi koji ga iskreno vole i podržavaju!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Hailey Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Mesto iz snova: Zavirite u "kućicu" Selene Gomez!

2 thoughts on “Lojalan Hailey: Justin Bieber se bori protiv svog srca i želje da se javi Seleni

  1. Protiv srca se ne ide, shvatit će to kasnije na teži način. Samo zavarava sebe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.