Previše lepih sećanja: Selena Gomez odlučila da ipak zadrži svoju prvu kućicu iz snova!

Selena Gome pre više od pola godine stavila je na prodaju svoju kuću u gradiću Fort Vort u Teksasu iako je to bio njen prvi dom koji je kupila. Ipak, u međuvremenu je odlučila da joj to mesto isuviše znači pa je sad odlučila da ga zadrži!

Kuću je Sel prodavala za tri miliona dolara a ona poseduje tri dnevne sobe, veliku zelenu površinu, teren za košarku, bazen i sve što vam možemo pasti na pamet! Interesantno, Sel je odluku da kuću zadrži donela iako joj je nedavno i snizila cenu! Mada će zli jezici reći da je ona kuću zadržala jer je niko neće, da je to slučaj, Sel bi je ostavila na tržištu prodaje barem još nekoliko meseci!

Interesantno, glumica i pevačica u međuvremenu je kupila kuću u blizini Los Anđelesa o čemu smo već pisali, a ona je znatno manja od ove i koštala je za holivudske standarde vrlo skromnih 2,2 miliona dolara.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Autor "13 Reasons Why": Sakrila je od javnosti da je teško bolesnoj devojčici ispunila poslednju želju!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.