Shawn Mendes se jako naljutio: Niko ne može da me natera da nastupam, ja sve kontrolišem!

Često i sami čujemo jako ružne reči na račun mladih zvezda u smislu da se govori kako njihove karijere kontrolišu kompanije i menadžeri pa se one ništa ne pitaju već kao robovi samo slede uputstva. Isto ovih dana doživljava Shawn Mendes ali mu se to nimalo ne dopada!

Neko od takozvanih stručnjaka ostavio je poruku u kojoj se kaže da kompanija koja vodi turneje Biebsa i Shawna Mendesa muči svoje izvođače i čak ih drogira kako bi izašli na scenu po svaku cenu, rizikujući svoje zdravlje pa čak i život! Shawn međutim kaže da su ovakve priče samo obična fantazija! “Ovo jednostavno nije istina. Ovakve stvari se ne dešavaju. Ja kontrolišem moju karijeru i moj život i to koliko ću da radim zavisi samo od mene”, ističe on.

Shawn ističe i da vodi računa o svom zdravlju i da ako slučajno bude u problemu, svakako će prekinuti sa nastupima kako bi se oporavio. “Ja toliko volim ovo što radim da kad mi bude zatrebala pauza, ja ću je uzeti. Volim vas ljudi i hvala što brinete o meni”, zaključuje on.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #79 - Glasajte za pet omiljenih pesama, po jednom svakog dana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.