Prevazišle očekivanja: BLACKPINK priredile istorijski nastup na Coachella festivalu!

BLACKPINK su rano ujutru po našem vremenu nastupile na Coachella festivalu po prvi put i time ušle u istoriju kao prva ženska k-pop grupa koja je imala priliku da uradi ovako nešto, a već narednog vikenda čeka nas isti šou na istom mestu! To nije sve, devojke su podigle energiju publike do usijanja, svojim kostimima, koreografijom i glasovima, uz veliko oduševljenje kako publike uživo, tako i publike iza malih ekrana!

Neke od izjava posetilaca Coachelle su bile da su došli na ovogodišnji festival upravo zbog BLACKPINK-a, kao i da su oduševljeni što organizatori festivala sada razmišljaju van okvira! “Volim ovaj novi pravac, toliko je jedinstven za Coachellu,” prokomentarisao je jedan od posetilaca festivala. Društvene mreže su preplavljene komentarima fanova koji su naprosto i više nego oduševljeni nastupom devojaka, dok su se drugi nadali da će devojke imati priliku da sretnu i Arianu Grande!

Devojke su izašle na scenu oko 5.30h po našem vremenu i čitav šou su započele njihovim mega hitom “DDU-DU DDU-DU” uz preostalih deset pesama koje su se našle na setlisti koja je obuhvatila duet “Kiss and Make up” sa Duom Lipom, stare hitove, ali i neke nove pesme sa nedavno objavljenog mini albuma “Kill This Love”. Ostatak setiste pogledajte ispod:

Pročitajte još  BLACKPINK objavljuju novu pesmu u avgustu, priča se da je u pitanju duet sa Arianom Grande!

DDU-DU DDU-DU
Forever Young
Stay (Remix)
Whistle
Kiss and Make Up
Solo (Jennie Solo)
Kill This Love
Don’t Know What to Do
Kick It
See U Later
Playing With Fire

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

3 thoughts on “Prevazišle očekivanja: BLACKPINK priredile istorijski nastup na Coachella festivalu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.