Sunčicin blog: Mojih 20 omiljenih pesama Olivie Holt i Sofie Carson!

Ćaos, ponovo. Sunčica je i tu sam sa 96. blogom po redu. Ovoga puta je u pitanju lista pesama, i to mojih najdražih pesama koje izvode dve pevačice koje ja stvarno obožavam da slušam, a u pitanju su Sofia Carson i Olivia Holt (10 koje izvodi Olivia, 10 koje izvodi Sofia). Naravno, kao i sve svoje dosadašnje blogove, i ovaj ću započeti sa nekoliko uvodnih reči, a zatim prelazimo i na samu temu ovog bloga.

Što se tiče Olivie, za nju sam saznala stvarno davno, ni ne sećam se kada je to tačno bilo, putem filma ,,Girl VS Monster” koji se tada pojavio već pre nekog vremena. S druge strane, za Sofiu sam saznala nešto skorije, takođe pre par godina, putem prvog dela filma ,,Descendants” koji je tada bio još pred premijerom. Oba filma obožavam, a još kada sam saznala da će svaka od njih početi da dosta pažnje posvećuje i muzici, bila sam presrećna. Obe imaju u planu nove projekte za ovu godinu, bilo da su to albumi, extended play-evi i slično i ja ih stvarno ne mogu dočekati! Neću više dužiti sa ovim uvodnim delom, već hajde da krenemo sa temom ovog bloga.

Krećemo najpre sa pesmama koje izvodi Sofia, a zatim prelazimo i na pesme koje izvodi Olivia:

Love Is The Name

Sofijin debitantski solo singl koji je izašao pre sada već skoro 3 godine. Fantastična pesma koja svakako tera na ples!

Different World

Saradnja sa Alan Walker-om, K-391 & CORSAK, koja je izašla relativno nedavno i koja zvuči stvarno magično.

Pročitajte još  Sofia Carson: Želim da Evie bude stvarno zla u "Descendants 3"!

Rotten To The Core

Ova verzija pesme koju izvodi Sofia je izašla pre više od 3 i po godine, i zvuči stvarno preslatko, bar po mom mišljenju.

Rumors

Još jedna od Sofijinih najnovijih pesama, koja je saradnja sa DJ-em R3HAB i koja je izašla pre nekoliko meseci.

Chillin’ Like A Villain

Dok čekamo na treći i, verovatno, finalni deo filmova ,,Descendants”, da se prisetimo malo pesama iz drugog dela filma, koji je izašao sredinom 2017. godine.

Back To Beautiful

Evo pesme koja nosi stvarno važnu poruku, zvuči savršeno po mom mišljenju, a sem toga, izašla je početkom 2017. godine i radi se o još jednoj saradnji sa DJ-em Alan Walker-om.

Ins And Outs

Jedna stvarno emotivna pesma, koja ima tu neku ,,dreamy” notu i zvuči stvarno predivno, nema šta.

Wildside

Ovu pesmu su Sofia i Sabrina Carpenter otpevale za film ,,Adventures In Babysitting” koji je izašao sredinom 2016. godine.

I’m Gonna Love You

Nešto brža pesma, koja je izašla sredinom 2016. godine i zvuči, bar po mom mišljenju, fenomenalno.

San Francisco

Galantis i Sofia su izbacili ovu pesmu kao poklon za novogodišnje praznike prethodne godine i pesma zvuči sjajno!

Sada prelazimo na pesme koje izvodi Olivia…

History

Definitivno jedna od mojih najdražih pesama za sva vremena, ni sama ne znam šta bih više rekla o njoj.

Generous

Pesma koja ima stvarno interesantan i baš zarazan ritam i inače pesma koja je izašla negde u trećoj četvrtini 2017. godine.

16 Steps

Jedna od trenutno najnovijih Olivijinih pesama, koja je izašla tokom leta 2018. godine i koja zvuči vrhunski.

Pročitajte još  Sofia Carson završila snimanje prve epizode "The Perfectionist": Drama, mračne scene i misterije!

Carry On

Predivna pesma, koja je izašla još pre skoro 5 godina sada i koja zvuči stvarno, stvarno mnogo dobro.

Wrong Move

Još jedna od trenutno njenih najnovijih pesama, koja ima nešto malo jači zvuk, ali svakako zvuči besprekorno a u pitanju je saradnja sa R3HAB i THRDL!FE.

Phoenix

Ovom pesmom je Olivia najavila svoj debitantski extended play ,,Olivia” koji je izašao tokom sredine 2016. godine.

In The Dark

Perfektna pesma o kojoj imam doslovno samo reči hvale. Ni sama ne znam šta bih više dodala, zaista.

Thin Air

Još jedna pesma sa njenog debitantskog extended playa ,,Olivia”.  U pitanju je saradnja sa Jordan Fisher-om, inače.

Had Me @ Hello

Mislim da je ovo ujedno i prva pesma od Olivie koju sam ja čula, budući da je upravo iz filma o kom je bilo reči. Svakako, i dan-danas se s vremena na vreme prisetim ove super pesme!

Time Of Our Lives

Olivia je takođe otpevala i uvodnu špicu za seriju ,,I Didn’t Do It” koja se pre par godina završila, a u kojoj je Olivia imala jednu od vodećih uloga. Extra pesma.

I to bi bilo sve što se tiče mog 96. bloga, nadam se da vam se svideo. Očekujte od mene vrlo brzo novi blog. Nadam se da vam je bilo interesantno za čitanje i da ste makar malo podsaknuti da poslušate neku od ovih pesama (ako već niste). Koje su vaše omiljene pesme koje izvodi Olivia Holt, a koje pesme koje izvodi Sofia Carson? Napišite u komentarima. Puno pozdrava, Sunčica.

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ko bi je prepoznao? Olivia Holt promenila tonu frizura u danu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.