Ariana Grande: Biću na koncertu BLACKPINK-a!

Ari Grande ovih dana je vrlo raspoložena da odgovara na pitanja fanova na svom Instagramu, a jedno od njih odnosilo se na BLACKPINK koje će uskoro nastupiti na čovenom Coachella festivalu u Kaliforniji. Ari je tako otkrila ne samo da dobro zna ko su one, već i da planira da ih gleda uživo!

Na pitanje, “Da li znaš ko su BLACKPINK? Ako ne znaš, pogledaj ih, jako su dobre i biće na Coachelli”, ona je odgovorila, “Da, znam. Pokušaću da pogledam njihov nastup drugog vikenda”. Coachella festival koncipiran je tako da traje dve nedelje, s tim što je program identičan u oba slučaja, tako da isti izvođači imaju po dva nastupa!

Ovo je svakako odlična promocija za BLACKPINK koje će 5. aprila izbaciti svoj novi mini album “Kill This Love”, ali i za njihovu mini turneju po Americi i Evropi gde imaju velikih problema sa prodajom karata zbog izuzetno visokih cena koje je nametnuo njihov tim.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Ariana Grande: Biću na koncertu BLACKPINK-a!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.