Ne propuštajte prenos: Scooter Braun najavljuje neko čudo vezano za Arianu ili Justina na Coachelli!

Prethodnih dana krenule su glasine o tome da će Coachella festival koji se održava ovog i narednog vikenda doneti jedno ogromno iznenađenje, a neke glasine govore da je reč o saradnji Ariane Grande i BLACKPINK. Sad nam stiže potvrda da se nešto kuva, i to lično od Scootera Brauna!

Scooter je naravno menadžer Ariane Grande ali i Justina Biebera, a on je tako rano jutros po našem vremenu napisao nešto što izaziva ogromnu buru a to je, “Coachella, pojma nemaš šta ti se sprema!” Iako nam ove reči ne govore mnogo, potpuno je jasno da se radi o nečemu vezanom za Arianu Grande ili Justina Biebera!

Logičnije je da je u pitanju nešto vezano za Ari (možda baš saradnja sa BLACKPINK?), ali Belieberi veruju da se možda radi i o njihovom idolu koji kao što znamo, sprema novi singl! Coachella festival održava se u Kaliforniji, a događaj se prenosi putem YouTubea, tako da su dobre šanse da sve ovo gledamo uživo!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Ne propuštajte prenos: Scooter Braun najavljuje neko čudo vezano za Arianu ili Justina na Coachelli!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.