Merjema nam šalje svoju akciju za Shawna Mendesa!

Hej draga Famozo, konačno sam opet izdvojila vrijeme da napišem nešto za vas !Pisala sam mnogo puta , ali sam samo jednom bila objavljena i mnogo sam ponosna na to , pa se nadam da ću ovaj put ostvariti svoj san !
Ja sam već duže vrijeme Shawnov fan , tj. član sa Mendes Armije već 4 godine.

Shawn mi je mnogo pomogao u odrastanju i zbog njega sam postala mnogo bolja osoba. On mi je inspiracija i nešto zbog čega ja živim, i bez njega , moj život ne bi imao smisla. On ima samo 20 godina , a već je uspješan mladi momak. Mnogo sam ponosna na njega i svakodnevno me usrećuje. Tako sam ja danas odlučila da pokušam usrećiti njega na jedan način. Nadam se da će se veliki broj vas odazvati na ovu akciju i unaprijed vam se zahvaljujem.


Možda znate da Shawn ponekad ima probleme sa depresijom i aneksiožnošću , pa bih htjela da mu dokažemo da smo uvijek uz njega i da smo podrška u svemu. Zato bih vas zamolila , da na vašim Facebook , Instagram i Twitter profilima dijelite poruke ljubavi za njega. Tagujte njega i njegovu radnu ekipu. Vama je to samo klik , a njemu i nama mnogo znači. Unaprijed hvala svima vama koji se odazovete ovoj maloj ali vrijednoj akciji. Famozo nadam se da ćeš objaviti. Puno ljubavi iz Bosne i Hercegovine

Pročitajte još  Ima nade za nas: Shawn Mendes na leto peva na festivalu u Mađarskoj!

Merjema, Mostar , 14

Fan action jeste rubrika za sve aktivnosti naših fandoma! Ukoliko pravite okupljanje ili akciju na društenim mrežama i želite da je reklamimo, ukoliko ste uspeli da zadobijete pažnju neke zvezde ili želite da nas obavestite o nekom uspehu vašeg fandoma, pišite nam na [email protected] a u naslovu navedite Za Fan Action

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Merjema nam šalje svoju akciju za Shawna Mendesa!

  1. Super ideja, slažem se sa tobom i takodje moramo da smislimo i neku fan akciju da ga dovedemo kod nas !!!
    #mendesarmyforever

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.