Merjema nam šalje svoju akciju za Shawna Mendesa!

Hej draga Famozo, konačno sam opet izdvojila vrijeme da napišem nešto za vas !Pisala sam mnogo puta , ali sam samo jednom bila objavljena i mnogo sam ponosna na to , pa se nadam da ću ovaj put ostvariti svoj san !
Ja sam već duže vrijeme Shawnov fan , tj. član sa Mendes Armije već 4 godine.

Shawn mi je mnogo pomogao u odrastanju i zbog njega sam postala mnogo bolja osoba. On mi je inspiracija i nešto zbog čega ja živim, i bez njega , moj život ne bi imao smisla. On ima samo 20 godina , a već je uspješan mladi momak. Mnogo sam ponosna na njega i svakodnevno me usrećuje. Tako sam ja danas odlučila da pokušam usrećiti njega na jedan način. Nadam se da će se veliki broj vas odazvati na ovu akciju i unaprijed vam se zahvaljujem.


Možda znate da Shawn ponekad ima probleme sa depresijom i aneksiožnošću , pa bih htjela da mu dokažemo da smo uvijek uz njega i da smo podrška u svemu. Zato bih vas zamolila , da na vašim Facebook , Instagram i Twitter profilima dijelite poruke ljubavi za njega. Tagujte njega i njegovu radnu ekipu. Vama je to samo klik , a njemu i nama mnogo znači. Unaprijed hvala svima vama koji se odazovete ovoj maloj ali vrijednoj akciji. Famozo nadam se da ćeš objaviti. Puno ljubavi iz Bosne i Hercegovine

Pročitajte još  Famoza music chart #109 - Glasajte za koliko pesama želite ali samo jednom!

Merjema, Mostar , 14

Fan action jeste rubrika za sve aktivnosti naših fandoma! Ukoliko pravite okupljanje ili akciju na društenim mrežama i želite da je reklamimo, ukoliko ste uspeli da zadobijete pažnju neke zvezde ili želite da nas obavestite o nekom uspehu vašeg fandoma, pišite nam na [email protected] a u naslovu navedite Za Fan Action

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Merjema nam šalje svoju akciju za Shawna Mendesa!

  1. Super ideja, slažem se sa tobom i takodje moramo da smislimo i neku fan akciju da ga dovedemo kod nas !!!
    #mendesarmyforever

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.