Počinje snimanje novog filma u kom glumi Harry Styles

Skoro smo pisali o planovima One Direction članova za ovu 2021. godinu, a definitivno nam je najviše zapao za oko Harry Styles. Pored tolikog uspeha sa solo pevačkom karijerom Harry hoće da se oproba i u glumi, a mi verujemo da će mu to i poći za rukom. Kako saznajemo, ova mega zvezda će glumiti u novom gej filmu ‘My Policeman’, a sada je konačno počelo i njegovo snimanje.

Glumačka ekipa nadolazećeg filma ‘My Policeman’ započela je produkciju, a pored pevača Harryja Stylesa saznajemo da glavne uloge igraju i Emma Corrin i David Dawson. Objavljena je prva slika sa snimanja gde vidimo celu ekipu u akciji, a podelili su je muzički kondukteri James Morgan i Juliette Pochin. Izgleda da je snimanje ovog filma počelo i pre nego što smo očekivali i fanovi su jako uzbuđeni.

Kao što vidimo na objavi sa Twittera iznad, Harry na snimanju nosi žuti džemperski prsluk sa kockicama, sa belom košuljom ispod i plavim pantalonama. Ovo je ujedno i prvi put da vidimo glumački trio zajedno i da možemo potvrditi da će skupa učestvovati u ovome. Trenutno je nepoznato za šta će se koristiti sednice snimanja uz određena nagađanja o tome da li će na predstojećem filmu biti uključene neke pesme od Haz. Međutim, smatra se da će to ipak biti za narativne scene prenošenja glasa.

Pročitajte još  Duša: Harry podigao ceo fandom na noge pričajući s Directionerkom! (video)

Sigurno je reći da su obožavaoci nestrpljivi da vide što više o filmu i da su se izbezumili kada su naišli na ovu objavu. Jedna osoba je napisala, ”Ne, žao mi je, ovo je previše za mene”. Druga je napisala, ”Tako sam uzbudjena #MyPoliceman.” Još jedan uzbuđeni fan objavio je na Twitteru, ”Ne mogu da verujem da ćemo ovo stvarno dobiti W*F.” Još uvek čekamo datum izlaska filma kao i trejler tako da ćete uskoro dobiti više informacija!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Harry Styles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.