Khloe Kardashian: Kylie Jenner i Travis Scott “izgledaju kao par”

Priroda Kylieine i Travisove veze dovedena je u pitanje u procurelom izdanju časopisa W, koji je ukinut nakon tragedije na Astroworld festivalu. Naime, u vestima se navodilo da njih dvoje “nisu par, niti su bili dve godine”. Međutim, oglasila se Khloe Kardashian, rekavši da oni “izgledaju kao par”.

Fotografija u stilu 70-ih, koja je procurela na Instagramu, sadrži nekoliko intimnih slika trudne Kylie koja leži u krevetu sa dečkom Travisom. Autorka (Lynn Hirschberg) koja je zabeležila par u propratnom članku tvrdi da oni nisu ‘tradicionalni par’. „Travisu i Kylie je izgleda veoma udobno pod čaršavom, ali iako će uskoro imati dvoje dece – njihova ćerka Stormi ima 3 godine – oni nisu par i nisu bili dve godine”, autorka piše. “Oni su moderna porodica!”

Dodatno, tekst na naslovnoj strani časopisa glasi: „Dok očekuju svoje drugo zajedničko dete, bivši par Kylie Jenner i Travis Scott kreiraju sopstvenu definiciju porodice.“ Nakon toga, oglasila se Khloe Kardashian, uzvrativši jednom korisniku na TikToku: “Wow, nisam znala da bi ovaj časopis ovako nešto napisao, ali oni izledaju kao par”.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Khloe Kardashian

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.
Pročitajte još  Jordyn Woods otišla iz kuće Kylie Jenner nakon skandala sa dečkom Khloe Kardashian!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.