Fanovi zabrinuti za zdravlje Miley Cyrus nakon novih fotografija!

Miley Cyrus prolazi kroz težak period nakon razvoda sa Liamom Hermsworthom koji je u toku i raskida nakon kraće veze sa Kaitlyn Carter, dok su nove fotografije poprilično zabrinule pevačicine fanove za njeno zdravlje, jer na njima ona izgleda mršavije nego ikad, iako je za Miley uobičajeno da je sitnije građe!

Miley je boravila u Antelope kanjonu i sve je iskoristila da napravi neke fotografije, gde su neke od njih završile i na njenom Instagram profilu, međutim publika je vrlo lako uočila da su Miley “ispala” rebra. Fanovi su jako zabrinuti za Miley zbog ovoga, tačnije za njeno zdravstveno stanje, jer se plaše da nekim slučajem nije upala u probleme nalik anoreksiji i sličnim poremećajima u ishrani.

“Ali ako me pogledaš bliže … možeš videti to u mojim očima…. ova devojka će uvek naći …. svoj put,” napisala je ona u opisu fotografije. Jedan od fanova se veoma zabrinuto oglasio u komentarima. “Volim te, ali tvoje telo izgleda kao moje kada sam išla na lečenje od anoreksije. Nadam se da si okej,” glasi komentar zabrinutog fana. Nadamo se da je Miley dobro!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Miley Cyrus

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Ne prihvata NE kao odgovor: Sabrina Carpenter u susretu s 10 nezgodnih pitanja!

2 thoughts on “Fanovi zabrinuti za zdravlje Miley Cyrus nakon novih fotografija!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.