Victoria Justice moli: Spasimo našu planetu!

Victoria Justice je dobra devojka Holivuda kakvih i nema mnogo – nju slava uopšte nije izmenila, čak joj u opisu društvenih mreža piše da ništa ne treba uzeti zdravo za gotovo! Vic često koristi svoj glas i broj pratilaca da podiže svest o problemima, a trenutno najaktuelniji problem na svetu je globalno zagrevanje!

Ovog ponedeljka u Njujorku Victoria se pojavila na događaju “Pledge For Planet” koji je organizovan da bi se podigla svest o ekološkim problemima, a Victoria je nosila i majicu na kojoj piše “globalno zagrevanje uopšte nije kul”, a zatim je i na društvenim mrežama ispričala više o celom događaju i problemu!

“Naša planeta je u nevolji i moramo već danas da reagujemo. Započela sam partnerstvo sa Mars Globalom da bih podizala svest o planeti tako što ću se kraće tuširati i koristiću ponovno upotrebljive flaše vode” napisala je Vic. I mali gest može mnogo pomoći našoj planeti!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Ponovo u studiju: Victoria Justice radi na svom debi albumu!

Foto: Instagram/Victoria Justice

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

2 thoughts on “Victoria Justice moli: Spasimo našu planetu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.