Nestao: Potraga za Jorgeom Blancom!

Jorge Blanco već duže vreme nije pred očima javnosti kada u obzir uzmemo njegovu muzičku i glumačku karijeru. Mladi Meksikanac je prošle godine vredno radio na pisanju i snimanju nove muzike i spotova, međutim od kad je počela ova nova, 2020. godina pevač je sasvim utihnuo što nam govori da najverovatnije sprema nešto, možda čak i svoj prvi pravi debi album koji će obuhvatiti muziku koju do sada nismo imali prilike da čujemo. Mi smo zato odlučili da istražimo šta je mladi pevač radio u prethodnom periodu, odnosno gde je to nestao, a nešto kasnije u toku dana vam spremamo još nešto vezano za nekadašnjeg omiljenog “Violetta” glumca!

Nema mnogo dešavanja vezanih za mladog izvođača u prethodinh par meseci, ali moramo se osvrnuti na to da je pevač radio na promociji svoje muzike pri kraju 2019. godine, odnosno u oktobru gde je 18. i 24. oktobra imao priliku da nastupi u glavnom gradu Argentine, Buenos Ajresu, a to je bila i savršena prilika da sretne svoju dugogodišnju prijateljicu i koleginicu, Martinu Stoessel, a ne treba izostaviti ni detalj da je imao priliku da prisustvuje jednom od njenih spektakularnih “Quiero Volver” nastupa, ali u prestonici Urugvaja, Montevideu, što je fandom u potpunosti bacilo u trans!

Početkom novembra, pevač je posetio Peru i Ekvador istim povodom, a nakon toga se potpuno primirio i proslavio svoj rođendan 19. decembra u krugu bliskih prijatelja, porodice i dugogodišnje verenice Stephie, koju je zaprosio još 2016. godine nakon veze duge skoro čitavu deceniju. Za kraj ili ti početak ove 2020. godine, pevač je imao sjajnu priliku, a to je nastup u novogodišnjoj noći gde je imao priliku da peva pred publikom u jednoj televizijskoj emisiji gde je besplatno promovisao svoju muziku koja nažalost nije dobila priliku da postigne veći uspeh pored dugog i napornog rada svih ovih godina.

Pročitajte još  Odlične vesti: Karte za Jorgea Blanca i R5 VEOMA povoljne, ne zahtevaju arene!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Jorge Blanco

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

3 thoughts on “Nestao: Potraga za Jorgeom Blancom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.