Fandom u transu: Tini Stoessel nastupila u Montevideu, pridružio joj se Jorge Blanco!

Kakva nezaboravna noć za Tiniste u Urugvaju! Tini Stoessel je održala svoj nastup u glavnom gradu Urugvaja, Montevideu u rasprodatoj Antel areni uz brojna iznenađenja koja su definitivno obeležila ovaj nastup kao jedan od najboljih do sada kako kaže fandom, upravo jer je specijalni gost bio niko drugi nego Jorge Blanco!

Tinin nastup je počeo oko 21h po latinoameričkom vremenu, a po videima i fotografijama koji su objavljeni svuda po internetu, bili smo u prilici da zapazimo da je pevačica još poradila na novim kostimima koje je nosila na svom nastupu. Neke od pesama koje je izvodila na samom početku “Quiero Volver” turneje je zamenila novim singlovima koje je nedavno predstavila.

Publika je bila u prilici da po prvi put čuje izvođenje Tininog novog singla “Fresa” nakon izlaska, dok se euforična atmosfera podigla na maksimum kada se na sceni pojavio i Martinin dugogodišnji kolega iz “Violetta” dana, Jorge Blanco! Tini i Jorge nisu zajedno nastupili još od 2016. godine, a sada su na sceni izveli njihov duet “Yo Te Amo A Ti” i pesmu “Consejo de Amor” koja se nalazi na pevačicinom drugom albumu. Nema sumnje da će njih dvoje ponovo sarađivati nakon duže pauze, a definitivno bi bila sjajna ideja kada bi Jorge pratio Tini na čitavoj turneji, zar ne?

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Pokazala nam je i svoju sobu: Leona je uradila intervju sa Jorgistom iz Španije!

One thought on “Fandom u transu: Tini Stoessel nastupila u Montevideu, pridružio joj se Jorge Blanco!

  1. Zao mi je sto nisam bila tamo! Kao sam videla mna drustvenim mrezama, bilo je prelepo i nezaboravno! Jedina "zamerka" je sto nisu pevali jos neke zajdenicke pesme poput "Nuestro Camino"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.