Jorge Blanco: Ja sam otac svoje karijere!

Nakon nezaboravnog projekta “High School Musical” za južnoameričko područje i planetarne hit serije “Violetta” u kojoj je imao glavnu ulogu Leona, Jorge Blanco je nastavio naporno da radi na svojoj muzičkoj karijeri gde je objavio čak i svoj prvi mini album. Međutim, iako je ovaj mladi umetnik izuzetno vredan, njegova muzika naprosto ne uspeva da dođe do većeg kruga publike, ipak Jorge Blanco nastavlja da se bori!

Kao što je i Tini pričala o svojim planovima za muziku i glumu, Jorge ima slične namere, odnosno rado će učestvovati u glumačkim projektima ukoliko se ukaže prava prilika koja će mu se uklopiti u gust raspored. “Veoma sam fokusiran na muziku, ali nisam odbacio glumu uopšte, ukoliko bi se pojavilo nešto što bi bilo fleksibilno sa mojim vremenom dok nastavljam sa svojom muzikom, nastavio bih,” objasnio je Jorge, dodajući da bi želeo da proživi različita iskustva kada je u pitanju povratak na male ekrane.

“Voleo bih da snimam serije, ali u različitom formatu, sa više odraslih likova, voleo bih da imam novi izazov, bioskop takođe, tu je mnogo opcija,” otkrio je mladi pevač. Dok mladi pevač i glumac iz Meksika čeka na novi glumački projekat, za to vreme podržava svoje kolege kao što je Drake Bell sa kojim je imao prilike da nastupi u duetu nedavno.

Pročitajte još  Nema izvlačenja: Jorge odgovarao na teška pitanja fandoma! (video)

“Volim ova česta deljenja projekata, da podržavamo jedni druge kao umetnike i radimo stvari zajedno. Odlučili smo se na pesmu na španskom i engleskom, spajajući dva sveta zajedno, njegov i moj. Ima malo urbanog ritma i popa, kao i dodir Meksika, zato što Drake takođe stremi da se poveže sa publikom iz Latino Amerike. Iskusili smo nešto sjajno,” prokomentarisao je Jorge. Jorge metaforički naziva svoju muzičku karijeru ‘bebom’, a sebe ocem. “Sada ja odlučujem šta želim da radim na sceni i ja sam otac. Moja karijera je moja beba, to je moj projekat, to dolazi sa time šta želim da kažem i dam, uključujem se u sve što mogu,” zaključio je on.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Jorge Blanco

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Jorge Blanco o Tini: Neverovatno je koliko se ona promenila!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.