Član BTS-a plesao sa pocepanim pantalonama u novom spotu!

BTS je počastio fandom novim spotom za singl “ON” koji se nalazi na njihovom predstojećem albumu “Map Of The Soul: 7”, a kako to inače sledi, momci nam uvek spreme kreativnu i zahtevnu koreografiju koja je uvek na poprilično zavidnom nivou, a da sve bude još bolje, tu je armija fanova koja im pomažu da svaki put pomere granice i obaraju rekorde gledanosti! Kao što smo već konstatovali, premijeru spota je gledalo čak milion ljudi, a prethodno je delić spota objavljen kao najava na sada aktuelnoj mreži Tik-Tok, što je izazvalo pravu ludnicu da je sistem ove mreže pao na neko vreme!

Ipak, tu je jedna poprilično interesantna informacija, bolje rečeno detalj koji je zapažen od strane oštrog oka fandoma, a to je da jedan od članova grupe imao nesreću sa svojim pantalonama tokom plesanja u spotu! Na samom početku spota ili bolje rečeno u prvom minutu ovog spektakularnog videa, može se primetiti kako su se Jiminove pantalone pocepale između nogu, tačnije kod butine, a toga, ako se dobro pogleda nije bilo na samom početku videa! Sve upućuje na to da su se njegove pantalone pocepale upravo u toku snimanja, a zatim se sve to vidi do kraja spota, što nam ukazuje na to da je čitav spot možda sniman i odjednom! Šta vi kažete?

Pročitajte još  BTS Army organizovao žurku povodom rođendana grupe!

Treba dodati da ovakve pantalone imaju vrednost od skoro 6.000 američkih dolara, tačnije, njihova vrednost je 5.800 dolara, a neki su čak i primetili kako su pantalone krenule da se cepaju u videu, a i u toku samog snimanja, jer su momci ubrzo predstavili i vrstu Making of videa, koji nam prikazuje kako je spot nastao i šta se sve to dešavalo iza kamere, dok mi nismo dobili gotovu verziju projekta, odnosno izmontiran spot! Moglo se primetiti cepanje, zahvaljujući koncima, a jedino što sve buni jeste činjenica zašto Jimin nije presvukao pantalone ukoliko je ova situacija dobro zapažena i propraćena.

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Nevolje: Priveden Jungkook iz BTS-a!

2 thoughts on “Član BTS-a plesao sa pocepanim pantalonama u novom spotu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.