Jorge Blanco: Dosta smo eksperimentisali sa raznim zvucima, ne znam kada ću izbaciti album!


Jorge Blanco ima ogroman fandom širom Nemačke, pa smo zato često u mogućnosti da ga vidimo kako tamo ima razne promocije i daje intervjue za njihove medije!

Jorge će na proleće krenuti na svoju solo turneju po Evropi, a Nemačka je zemlja u kojoj ima najviše datuma. Pevač je svestan koliki fandom ima u ovoj zemlji što je i istakao u intervjuu i dodaje da jedva čeka da krene na turneju. Kada je u toku prošle godine išao na turneju sa R5, bio je u mogućnosti da sretne mnoge Jorgiste i uveren je da će sada biti još bolje kada bude držao sopstvene koncerte.

“Kada ste umetnik imate priliku da eksperimentišete u raznim oblastima,” ističe on i dodaje da su dve godine eksperimentisali sa raznim zvukovima popa i da mu je bilo stvarno zabavno. Svi smo bili u mogućnosti da čujemo tri pesme na engleskom i jednu na španskom, ali to nije sve zato što se dosta toga sprema za turneju i svašta će izvesti sa svojim bendom. Jorge ima četiri singla ukupno, a sada razmišljaju da li će objaviti novi singl ili mini album.

Kada su pevača upitali da nam otkrije nešto novo u vezi svog albuma, nažalost nije mogao mnogo toga da kaže, jer ni on sam ne zna kada će biti u mogućnosti da ga izda. Jorge je zadovoljan što ima priliku da sarađuje sa različitim umetnicima i tekstopiscima koji su mu pomogli da napiše odlične pesme. Nadamo se da će Jorge uskoro uspeti da ubedi svoju izdavačku kuću da je vreme da i on objavi svoj prvi album!

Pročitajte još  Zaslužujemo da ga čujemo uživo: Jorge Blanco briljira u akustičnoj verziji "Summer Soul"!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Jorge Blanco

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

2 thoughts on “Jorge Blanco: Dosta smo eksperimentisali sa raznim zvucima, ne znam kada ću izbaciti album!

  1. Njegov album najdulje iščekujem. Znam da će biti savršen 😊. Jedva cekam da dođe, nadam se prije turneje. I nikada mi ne će biti jasno zašto izdavačka kuća nema povjerenja u njega, do sada je mogao objaviti 2 albuma 🤔☺

    1. Ni ja ne razumijem.. ali valjda je u sjeni Tininoj pošto rade za istu kuću… 🙁 što mi nije fer. i on zaslužuje svoju šansu kao i ona… 🙁 ona ove godine izdaje drugi album a on još ni jedan nema… 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.