Pete Davidson o Ariani Grande: Napravila mi je problem!

Pete Davidson mnogo je kritikovan zbog priča o svom intimnom odnosu sa Arianom Grande, a posle duže pauze, on se ponovo vratio toj temi! Doduše, komičar kaže da samo reaguje na sve ono što je Ariana rekla o njemu, odnosno to što su ga reči pevačica uvalile u problem koji će osetiti u svakoj budućoj vezi!

Ari je tako u junu odgovarajući na pitanje obožavateljke koliko je dugačak Pete (misleći na pesmu tog naziva), odgovorila, duhovito, ali i vrlo nestašno, “Oko 25 cm? Oh, pardon, nešto preko minute!” Pete kaže da ljudi jednostavno ne zaboravljaju te reči, pa da će sve njegove devojke biti jako razočarane kad utvrde da one nisu istinite!

“Ne znam zašto je to pričala o mom polnom organu”, kaže Pete. “Pa njoj je tako maloj sve veliko. Zašto je rekla svima da imam ogroman polni organ? Jel to da bi sad svaka devojka koja ga bude videla ostane razočarana do kraja života?” Naravno, Pete nije ljut, već je ovo samo njegov smisao za humor! Posle svega što je preživeo prethodnih meseci kad se činilo da je na ivici da sebi oduzme život, možda ga i ne treba kritikovati!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Grandiozan korak: Ariana Grande nova ambasadorka Givenchyja!

One thought on “Pete Davidson o Ariani Grande: Napravila mi je problem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.