Stvarno joj nije dobro: Ariana Grande otkazala današnje gostovanje u SNL-u, Kanye West uskočio kao zamena

Ariana Grande se u potpunosti povukla iz javnog života, a da u toj odluci nema izuzetaka govori nam to što je ona otkazala i gostovanje u šou “Saturday Night Live”, navevši producentima da jednostavno nije psihički spremna.

Producent šoua Lorne Michaels potvrdio je to medijima rečima, “Ariana nam je otkazala pre dva dana iz emotivnih razloga. Kanye West će je zameniti. Popularnost šoua je trenutno veća nego ikad”, kaže on. Arino gostovanje očigledno je bilo zakazano nedeljama unapred, ali onda se desila i smrt Maca Millera koja ju je dodatno poremetila.

Ovo otkazivanje je još jedan dokaz da Ari zaista pati – SNL je savršeno mesto za promociju njene nove muzike, jer je sad ključni period kad bi trebalo da promoviše album. Međutim, milioni zarade kojih se ona odriče očigledno joj manje znače od toga da pokuša da dovede svoje zdravlje u red. Koliko god mi želeli da je vidimo, jednostavno to moramo poštovati i oceniti kao dobru odluku.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Camila Cabello bila uz Ari u danima nakon tragedije: Ja stvarno nisam znala šta da joj kažem

5 thoughts on “Stvarno joj nije dobro: Ariana Grande otkazala današnje gostovanje u SNL-u, Kanye West uskočio kao zamena

  1. Famozo, da li ćete nabaviti Tinin novi album Quero Volver u vašu prodavnicu?
    Hvala na odgovoru 😉

  2. Stvarno me je već strah za nju. Bojim se!! Ne znam što je s njom. Ali treba biti jača od zla i svega što joj se dogodilo do sad. To je prošlost koja ostavlja rane, ali tu je i budućnost koja donekle zacijeli te rane

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.