Počela podela: Ariana Grande vratila preskupi verenički prsten, ali zadržala prase!

Ariana Grande i Pete Davidson nisu bili venčani, ali to ne znači da sad posle rastanka nemaju stvari koje treba da podele. Ari je tako pokazala da je novac ne interesuje pa je vratila verenički prsten vredan 100.000 dolara, ali je zadržala prase koje su njih dvoje zajedno usvojili.

“Ona mu je vratila prsten”, priča jedan insajder za E! News. “Ona je ta koja je raskinula veridbu i osećala je da je to ono što treba da uradi. Nisu skroz raskinuli, ali veliko je pitanje šta će biti. Znala je da moraju da promene stvari jer nije sve išlo kako treba.”

Kad je reč o prasetu, TMZ, ono po očekivanju pripada Ari jer ga je ona nabavila i to kao jedan od vidova borbe protiv napada panike i straha koje povremeno ima. Mi se i dalje pitamo, šta će biti sa silnim tetovažama koje imaju njih dvoje? S obzirom da oboje misle da postoji šansa da ponovo budu zajedno, možda će ih samo sakrivati od javnosti koliko god mogu.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ovo jako dobro zvuči: Ari peva "What Do You Mean?" na svom koncertu (video)

3 thoughts on “Počela podela: Ariana Grande vratila preskupi verenički prsten, ali zadržala prase!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.