Fanovi sumnjaju: Perrie Edwards i Alex Oxlade-Chamberlain raskinuli?

Perrie i Alex su bili aktivni na društvenim mrežama kao par i uvek ste mogli videti neku njihovu zajedničku fotku na Instagramu ili Snapchatu, ali fanovi su sada zaista zabrinuti jer njih dvoje već nekoliko nedelja nisu pokazali da provode vreme kao par.

Naime, svi smatraju da je njihov odnos trenutno u lošem stanju jer je Alex nedavno prešao u Liverpool a Perrie je bila napadnuta na društvenim mrežama uvredljivim porukama gde joj poručuju koliko su ljuti i uvereni da ga je ona terala na drugu odluku. Sve je postalo još očiglednije kada su njih dvoje viđeni u jednom restoranu u Liverpulu ali nisu se ni nasmejali a Perrie je krila lice sve vreme.

„Perrie je želela da on pređe u Chelsea fudbalski klub umesto Liverpoola, da bi bio bliže njoj i svom domu jer bi u Londonu mogli da se sastaju i dok ona putuje sa bendom“ priča izvor. „Nije im lako, ali ona mora da podrži njegovu odluku, on je zaista želeo baš taj klub.“ Iako je Perrie već kontaktirana, ni ona ni Alex se još uvek nisu oglasili o ovome!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Perrie Edwards

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Dominacija: Pet velikih Little Mix momenata iz 2017. godine!

2 thoughts on “Fanovi sumnjaju: Perrie Edwards i Alex Oxlade-Chamberlain raskinuli?

  1. Nisu postavljali zajedniceke slike,t ne znaci da su raskinuli i sumnjam da je taj izvor pouzdan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.