Perrie Edwards o svom izabraniku: On je savršen!

Perrie Edwards već tri godine izlazi za igračem Liverpula, Alex-Oxlade Chamberlain-om. Perrie je u toj vezi presrećna, toliko da tvrdi da je njen dečko – savršen! Posle promašene veze sa Zaynom Malikom, čini se da je Perrie ovog puta sigurna da ima dečka sa kojim će zauvek ostati.

Ona je objasnila da je dvadesetpetogodišnjak savršen za nju zato što razume njeno “čudno” ponašanje. Ona za sebe kaže da je nekad malo čudna i vickasta, ali da je njen dečko prihvata baš onakvu kakva jeste. 

Opisuje ga kao savršen balans, dobrog dečka, ali “too cool for school”, punog podrške i ljubavi. Perrie dodaje i da on samo želi najbolje za nju i da je njihova veza zdrava i pravo osveženje za nju. Podsetimo se da je Perrie, pre nego što je upoznala Alexa, izlazila sa bivšim članom 1D-a, Zaynom Malikom. 

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Perrie Edwards

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Perrie prisiljavala Zayna da živi po njenim pravilima?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.