Perrie Edwards: Svi iz fandoma se javljaju samo meni nakon raskida!

15043839_205905619818620_5410944471179198464_n

Perrie Edwards nije samo pevačica već je i psihoterapeut za Mixere jer se devojke javljaju samo njoj kad ih ostave momci. Međutim, ona kaže da joj to nimalo ne smeta!

Naravno, s obzirom da je i sama ostavljena na vrlo surov način, Perrie kaže da joj nije problem da uputi savet. “Ja im dođem kao Draga Saveta. Osećam se neverovatno, nikad mi nije dosta toga”, priča ona za časopis Daily Star. Toliko ljudi mi prilazi u noćnim klubovima i govori, ‘Promenila si mi život, nikad se nisam bolje osećala.’ Ili, ‘Pre dve nedelje su me otkačili a zbog tvojih pesama se osećam odlično.’ Čak mi i neki momci kažu da puštaju naše pesme u krug jer im to pomaže.

Njena drugarica iz benda Jesy Nelson kaže da je čitav album “Glory Days” idealan za ljude koji pate nakon raskida. “Ovo je album o ljubavi i raskidima. Sad žene, starije žena takođe dolaze da mi pričaju o svojim problemima. To čini da se osećate dobro”, konstatuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Little Mix

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Bratska ljubav: Pročitajte šta je u emotivnoj poruci Harry poručio Zaynu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.