Perrie Edwards ponovo srećna: Provodi se i flertuje kao nikad pre!

London Celebrity Sightings -  July 13, 2015

Pevačica u noćnim klubovima uživa u muškom društvu nakon raskida sa Zaynom!

Perrie Edwards bila je u totalnom šoku nakon što je bivši član Ona Directiona u avgustu raskinuo njihovu veridbu. Ali iako je zvezda Little Mixa nakon toga čak i javno briznula u plač, danas se oseća mnogo bolje zahvaljujući podršci svojih najmilijih i koleginica iz benda.

“Provodim se kao nikad u životu,” izjavila je za britanski dnevnik The Mirror, ističući da nema ništa bolje od izlaska s drugaricama. “Ćaskamo i zezamo se s momcima po noćnim klubovima… Obožavam to.”

“Luda sam za izlascima. Osećam se fenomenalno i nikad bolje, a imam i novu frizuru. Doduše, Jade ponekad zna loše da utiče na mne, ali ona takođe pazi da se ne napijem previše. Prošle noći, recimo, stalno mi je u čašu dolivala vodu.”

1166040-47779I39559

Takođe, uprkos čitavoj drami sa Zaynom, devojke u intervjuu priznaju da se još uvek odlično slažu s članovima najvećeg bojbenda na svetu.

“Oduvek smo se sjajno provodile s njima. Imamo isti smisao za humor. Niall je tako sladak i dražestan, a i Harry takođe,” uz široki osmeh izjavila je Jade Thirlwall.

Autor: Famoza.net
Foto: Sony Music, Facebook

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Justin im daje snagu: Belieberi stigli Directionere u glasanju za najbolji fandom na svetu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.