Perrie Edwards ponovo srećna: Provodi se i flertuje kao nikad pre!

London Celebrity Sightings -  July 13, 2015

Pevačica u noćnim klubovima uživa u muškom društvu nakon raskida sa Zaynom!

Perrie Edwards bila je u totalnom šoku nakon što je bivši član Ona Directiona u avgustu raskinuo njihovu veridbu. Ali iako je zvezda Little Mixa nakon toga čak i javno briznula u plač, danas se oseća mnogo bolje zahvaljujući podršci svojih najmilijih i koleginica iz benda.

“Provodim se kao nikad u životu,” izjavila je za britanski dnevnik The Mirror, ističući da nema ništa bolje od izlaska s drugaricama. “Ćaskamo i zezamo se s momcima po noćnim klubovima… Obožavam to.”

“Luda sam za izlascima. Osećam se fenomenalno i nikad bolje, a imam i novu frizuru. Doduše, Jade ponekad zna loše da utiče na mne, ali ona takođe pazi da se ne napijem previše. Prošle noći, recimo, stalno mi je u čašu dolivala vodu.”

1166040-47779I39559

Takođe, uprkos čitavoj drami sa Zaynom, devojke u intervjuu priznaju da se još uvek odlično slažu s članovima najvećeg bojbenda na svetu.

“Oduvek smo se sjajno provodile s njima. Imamo isti smisao za humor. Niall je tako sladak i dražestan, a i Harry takođe,” uz široki osmeh izjavila je Jade Thirlwall.

Autor: Famoza.net
Foto: Sony Music, Facebook

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Bolna priča za fandom: Harry unajmio učitelja zbog solo karijere?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.