Perrie Edwards: Nikad vam neću otkriti šta mi je sve Zayn uradio!

15043839_205905619818620_5410944471179198464_n

Perrie Edwards već je pričala o tome kako ju je Zayn ostavio i koliko je zbog toga bila psihički slomljena ali ona kaže da nikad do kraja neće otkriti sve detalje vrlo burnog raskida.

“Teško je za normalnu devojku da prođe kroz tako nešto”, ističe ona. “Kad čitav svet priča o tome, to utiče na vas. Naravno da nisam previše pričala o tome, jedva da sam to i spomenula. Ja kontrolišem šta će biti objavljeno ali nikad ne bih išla u detalje jer je to nešto vrlo lično, priča ona u šou Jonathana Rossa koji će biti emitovan danas.

Leigh-Anne ističe da je i sama imala težak raskid ali da se uvek tešila time da ima na koga da se osloni. “Uvek bih pomislila, ‘Imam tri najbolje prijateljice, šta ima veze? Srećna sam što ih imam i to uvek osećamo. Najbolje smo drugarice. Ljudi nam i ne veruju da se tako slažemo.”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Perrie Edwards

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Famoza music chart #40 - glasajte za sve svoje omiljene pesme jednom dnevno!

2 thoughts on “Perrie Edwards: Nikad vam neću otkriti šta mi je sve Zayn uradio!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.