Nije išlo: Perrie Edwards odustala od veze!

6886442

Prethodne nedelje bile su vrlo burne kad je reč o Perrie Edwards. Mediji su prvo tvrdili da ju je glumac Luke Pasqualino s kojim je bila na par dejtova ostavio a sad se ispostavlja da su oni zapravo bili zajedno sve do sad!

Da nešto nije u redu postalo je jasno nakon što je Luke prestao da je prati na Instagramu a kako pišu britanski mediji, Perrie ta koja je odlučila da joj je dosta. “Velika je obaveza viđati se sa nekim kad ste stalno u putu. To je teško a Perrie nije imala jaka osećanja preku Luke-u”, piše Mail Online. “Nije više bilo varnica među njima.”

Njihova veza nikad nije ni bila ozbiljna i svodila se samo na povremene dejtove. “Perrie je bila u par izlazaka sa njim u prethodnih nekoliko meseci. Nije to bilo ništa ozbiljno, samo su hteli da se upoznaju”, priča jedan izvor i dodaje kako ni Luke nije bio zainteresovan već se istovremeno viđao sa još jednom devojkom.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Bivši dečko Jesy Nelson: Otkačio sam je porukom sa telefona sadašnje devojke!

One thought on “Nije išlo: Perrie Edwards odustala od veze!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.