Perrie Edwards: Ne želi da ponovi pakao kroz koji je prošla sa Zaynom!

12628001_1051571721530461_1646955365_n

Zvezda Little Mixa uživa u singl statusu nakon čitave drame nastale otkazivanjem veridbe sa Zaynom Malikom.

Navodno, on je bio taj koji je inicirao raskid, i otad je vezivan za mnoštvo lepih dana, od kojih je poslednja Gigi Hadid, dok je za to vreme Pezza viđana uglavnom u društvu koleginica iz benda. “Perrie trenutno ispipava teren,” kaže izvor britanskog magazina Closer. “Ona je sa Zaynom zaista prošla sito i rešeto, tako da sad jednostavno želi da se zabavlja. Ona smatra da se i Zayn oseća sigurnije kad vidi da je ona dobro i provodi se. Ovog puta ona traži momka koji će moći da ispuni sve njene zahteve.”

12628046_538354489665500_1306889219_n

“Perrie mnogo čita knjige o samopomoći, uglavnom one ljubavne tematike, jer se nada da će joj to pomoći da jednog dana ostvari savršenu vezu,” dodaje insajder. “Knjige joj pomažu da se potrudi da dostigne nedostižno, tako da je Perrie rešena da u životu više ne ponavlja košmar kroz koji je prošla sa Zaynom.”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Jake Paul ponižavao Zayna, Gigi ga izvređala!

One thought on “Perrie Edwards: Ne želi da ponovi pakao kroz koji je prošla sa Zaynom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.