Ovih 10 stvari BTS-a samo najbogatiji fanovi mogu da priušte!

Biti član BTS Armyja nije najjeftinija privilegija ukoliko želite da posedujete sve što jedan fan po pravilu želi da ima – osim što su K-pop albumi po svim kriterijumima daleko skuplji od američkih i drugih, momci su nedavno imali onlajn koncert koji ne samo da nije bio besplatan već je po standardima mnogih zemalja bio skup. Sada ćemo za vas izdvojiti 10 najskupljih stvari iz kolekcije BTS-a, koje ne može baš svako da nabavi!

Potpisani albumi, 1000 dolara

Svih sedam momaka mogu da vam potpišu album, ali to zadovoljstvo košta okruglo 1000 dolara – definitivno nije nešto što se samo može izvući i odvojiti od džeparca!

BTS časopis i narukvica, 1075 dolara

Još skuplja investicija je časopis koji vidite na slici – on ide u paketu samo i isključivo sa jednom narukvicom, a sve to zajedno košta preko 1000 dolara!

BTS Starbucks set, 1150 dolara

BTS je za Starbucks uradio čitav set kolekcionarskih sitnica koje zaista izgledaju prelepo, ali za njih se mora izdvojiti nerealna suma novca.

Plišana BTS igračka, 1300 dolara

Ako ste mislili da nema ničeg skupljeg od Starbucks kolekcije na listi, prevarili ste se! Plišane igračke ne bi trebalo da koštaju više od većine naših plata, ali BTS igračka ima i tu privilegiju.

Potpisana loptica, 1770 dolara

Pročitajte još  Dešava li se nešto? Beogradsku arenu jako zanima da li želite koncert BTS-a u Srbiji!

Jimin je potpisao ljubičastu lopticu koju vidite na slici – samo jedan njegov potpis i poljubac košta impresivnih 1770 dolara!

Igračka u obliku medveda, 1950 dolara

Ako vam je plišana igračka već bila previše, za BTS medveda koji dolazi u pakovanju sa njihovom fotkom morali biste skoro 2000 dolara da izdvojite.

Suga Set, 2300 dolara

Dobro ste razumeli, kako vest teče cena je rastuća. Za “Suga Set” u kom dobijate specijalne slike, postere, tacne za šolje i druge sitnice mora se izdvojiti više od celokupnog mesečnog primanja jedne porodice kod nas.

“Red Bullet” potpisane fotke, 2700 dolara

Fotke su zaista kvalitetne i san svakog fana jeste da ima potpisane, originalne fotke svojih omiljenih zvezda, ali ovo zadovoljstvo košta blizu 3000 dolara, što je novac za koji se, recimo, kod nas mora raditi mesecima!

“BTS Suga Surprise Gift”, 2999 dolara

Interesantno je da je većina ovih skupih stvari na listi potpisana, tako da je to slučaj i sa jednom od ekstremno skupih kolekcionarskih sitnica koju vidite na slici iznad.

BTS figure, 4900 dolara

Za kraj smo sačuvali sitnicu koju definitivno mogu da priušte samo i isključivo stvarno bogati BTS Army članovi – u pitanju su ove zaista lepe figure svih momaka iz benda, ali imati njih je poseban izazov.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  BTS, Harry Styles, Cristiano Ronaldo... Pogledajte listu najzgodnijih muškaraca na svetu!

3 thoughts on “Ovih 10 stvari BTS-a samo najbogatiji fanovi mogu da priušte!

  1. Jeste li sigurni da su ovo tacno provjerene informacije, nekako mi je malo nerealno da sve ovo ovoliko kosta (osim potpisanih albuma i figura) jer inace znam da fanovi vecinom kupuju samo albume, odjecu i one bt21.

  2. Ja jedino što imam je poster BTS-a i jednu sa J-hope-om i uskoro ću imati i majicu ali ovo je…O BOŽE!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.