Pogledajte kako izgleda nova vila Miley Cyrus vredna skoro pet miliona!

Miley Cyrus ima faze u životu kada “podivlja” i ponovo se smiri, tako da te faze idu u krug i nikad nismo sigurni u kakvoj je poziciji trenutno, ali ona je nedavno izjavila da je već više od pola godine trezna. Nakon operacije glasnih žica i napuštanja alkohola, čini se da se njen život ponovo malo vraća u normalu, a ona je upravo kupila i novu vilu u okolini Los Anđelesa, na koju je dala skoro pet miliona dolara!

Lokacija kuće je čuveni Hidden Hills, luksuzni, severniji deo od Los Anđelesa, gde i inače boravi veliki broj zvezda, tako da je cena kuće išla do 4,95 miliona dolara. Ta cena je svakako sasvim razumljiva, ako uzmemo u obzir da Miley sada poseduje šest ogromnih spavaćih soba i ogromno, luksuzno opremljeno dvorište sa više strana.

Kako prenosi Daily Mail, kuća je izgrađena pedesetih godina prošlog veka u francuskom stilu, što se naročito vidi po prozorima i dnevnoj sobi.

Dnevna soba gleda na terasu i kamin, a luksuzno opremljena kuhinja odmah je sa druge strane. Miley u izolaciji neće morati da čezne za bioskopom kao obični ljudi, već ima i svoju salu sa osam crnih, udobnih kožnih stolica i velikim platnom.

Na slici iznad vidite i glavno kupatilo, koje ima odvojenu WC šolju, a da Miley može da bira između kade i tuš kabine, u jednom kupatilu poseduje oba – tuš kabina je čak prilagođena za dve osobe!

Kupatilo se ne završava ni tu, već je sa druge strane i deo odvojen za šminkanje i doterivanje, sa velikim ogledalima i stočićima!

Miley ima dovoljno prostora van kuće da izgradi sopstveni vinograd ili čak kuću za goste, a s druge strane dvorišta se nalazi bazen u obliku lagune, zajedno sa spa prostorom, što je možda i najlepši deo svega. Kako se vama dopada Mileyin novi dom?

Pročitajte još  Deset pesama za deset godina: Poslušajte najveće hitove iz serije "Hannah Montana"! (VIDEO)

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.