Otkriveno zašto Zayn ignoriše godišnjicu 1D!

Iako je poznato da se Zayn Malik odavno distancirao od One Directiona, mnogi su ipak ostali iznenađeni što je on samo prećutao desetogodišnjicu grupe. Deo fandoma i dalje moli Zayna da kaže barem nešto, ali ljudi koji su mu bliski tvrde da se to neće desiti.

The Mirror tako prenosi pisanje The Suna, gde se navodi kako Zayn ne želi da mu bilo šta ugrozi solo karijeru. “Zayn je zahvalan što mu je One Direction pomogao da postane ono što jeste, ali sad je solista”; priča jedan izvor. “On radi na novoj muzici i želi da prekine sve veze sa grupom kako bi bio ozbiljno shvaćen.” Zaynova solo karijera ipak ne ide tako sjajno – nakon početnog uspeha njegovog prvog solo albuma, sve je palo u vodu, jer muzičara muči strah od scene. Usled toga, on ne samo da ne pravi koncerte i turneje, već čak izbegava i bilo kakvo pojavljivanje u medijima!

Takođe, nismo sigurni da bi mu povezivanje sa One Directionom naškodilo – to svakako ne škodi Harryju Stylesu ili Niallu Horanu koji su već izgradili ozbiljne solo karijere, a opet im nije bilo teško da obeleže desetogodišnjicu. Ovakvo Zaynovo ponašanje samo upućuje na to da za njega ne postoji razlog da bude deo 1D, i da kad dođe vreme za novo okupljanje, zaista ga ne treba očekivati tamo, pa makar mu u međuvremenu solo karijera skroz propala. S obzirom da će on uskoro postati otac kao i da mu život daleko od javnosti očigledno odgovara, njemu slava i motivacija očigledno i ne predstavljaju veliki motiv. Ipak, prava je šteta što sa momcima sa kojima je radio preko pet godina ne održava bilo kakav kontakt, već i kad nešto procedi o njima, to bude nešto što je prilično uvredljivo pa potom danima puni stranice tabloida.

Pročitajte još  Novka nam šalje još svojih fantastičnih crteža!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Zayn Malik

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.