Ludnica: Album BTS-a isčekivaniji od albuma Taylor Swift!

BTS su apsolutni kraljevi k-pop muzike a njihov predstojeći album “Love Yourself” koji stiže 18. septembra je apsolutni vladar na kad je reč o potražnji na najvećoj internet prodavnici na svetu – Amazonu!

“Love Yourself” je u ovom momentu najprodavaniji album iako još nije ni izašao a interesantno, Taylor Swift i njen “Reputation” su tek 12. To nje sve, s obzirom da BTS-ov album i na vrhu liste želja najvećeg broja kupaca kao i da je to predlog broj 1 za kupovinu. Na kraju, album je i na vrhu kad je reč o albumima koji su se pojavili ovih dana ili će izaći narednih nedelja. Uostalom, pogledajte ovde kako sve to izgleda.

Nažalost, “Love Yourself” košta 22 dolara što je strahovito skupo kad se uporedi sa regularnim albumima zvezde – Taylorin “Reputation” košta 15 dolara a čak će i Deluxe edicija biti jeftinija od albuma BTS-a. Kad ovo znate, nimalo ne čudi što k-pop albumi ne mogu da se kupe na našem prostoru jer kad se dodaju svi troškovi, teško da bi bilo koji od njih koštao manje od 30 evra. Mi ipak obećavamo da ćemo iskoristiti svaku priliku da nabavimo nešto ukoliko ne bude preskupo.

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  BTS postali novi predstavnici Pume, otkrili koje su im omiljene destinacije na turneji!

2 thoughts on “Ludnica: Album BTS-a isčekivaniji od albuma Taylor Swift!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.