Odbrojavanje od 13: Počinje nova Taylor Swift era!

Ponovo je vreme da se priča o Taylor Swift! Nakon završetka turneje, jedna od najvećih zvezda sveta na miruje već odavno radi na novom albumu! Da će nešto uskoro izbaciti, Taylor je potvrdila odbrojavanjem na na svom Instagram profilu koje je naravno počelo od 13, što je broj dana od objavljivanja nečeg velikog!

Taylor je u prošlosti najavljivala stvari na svom Instagram profilu, ali se tad ispostavljalo da se radi o editorijalima i esejima, ali činjenica da pravi ovakvo odbrojavanje ipak nam sugeriše da se sad radi o muzici! Znajući tradiciju, ovo će verovatno biti prvi singl sa novog albuma, prvog koji radi za Universal Music grupu. Ipak, moraćemo da sačekamo taj 26. april!

Inače, širom sveta pojavljuju se bilbordi na kojima piše aprilTwentySix.com a koji naravno vode na sajt Taylor Swift! U međuvremenu, uopšte ne sumnjamo da će Swiftieji smisliti gomilu zabavnih teorija o svemu!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  I dalje vlada svetom kantrija: Taylor Swift u Nešvilu dobila priznanje za umetnika godine!

4 thoughts on “Odbrojavanje od 13: Počinje nova Taylor Swift era!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.