Shawn Mendes o svom novom albumu: Pojma nemam šta radim ali je kod mene tako svaki put!

Shawn Mendes trenutno radi na svom trećem albumu a kad god govori o njemu, nije naročito određen. Ipak, Shawn ističe da to nije jer on nešto krije od nas već jednostavno ni sam pojma nema šta će od svega ispasti!

“Sve ide dobro. Imamo dosta pesama. Da budem iskren, ja pojma nemam šta radim. Mislim, ja nikad ne znam šta radim!” Shawn možda ne zna kako će tačno album zvučati ali u jedno je siguran – neće izbaciti nešto što se ne sviđa njemu i za šta ne misli da će fandom voleti da čuje.

“Biće neverovatno. Znam da će biti neverovatno jer neću dopustiti da ne bude neverovatno. Međutim, ja još uvek istražujem i učim. Ma biće sjajno”, zaključuje on. Datum izlaska albuma ostaje nepoznanica, ali je sigurno da će se to desiti naredne godine. Znamo da bi mnogi od vas voleli i da ga vide na turneji ali do tad ima još dosta. Kao što uvek kažemo, sve oči su sad uprte u Marcusa i Martinusa i njihov fandom jer nam od uspeha koncerata u Zagrebu i Beogradu bukvalno sve zavisi!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Odličan start: Shawn Mendes stigao u Evropu i počeo svoju turneju koncertom u Amsterdamu!

One thought on “Shawn Mendes o svom novom albumu: Pojma nemam šta radim ali je kod mene tako svaki put!

  1. Haha….to sto ne zna sta radi govori nam da ce sve na kraju ispasti sjajno! Jedva cekam saznati sto ce na kraju ispasti od toga svega ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.