Ariana Grande “muči” fandom: Najavila “Sweetener” izložbu, ali kao da nije!

Ariana Grande je ovih dana dosta povučena i ne radi mnogo na promociji svog aktuelnog albuma, najviše zbog ličnih tragedija. Ipak, ona je sad sve iznenadila najavom nečega što se zove “Sweetener the Experience” na svom Instagram Storyju.

Na osnovu slike teško je doneti bilo kakav zaključak osim da se sve radi u saradnji sa Spotify, a neko od Arianatora ju je i direktno upitao, “Da li je ovo umetnička izložba gde će svaka soba biti za po jednu pesmu ili šta?” a Ari mu je odgovorila sa “Da”. To doduše baš i nije razjasnilo situaciju, pa možemo samo da nagađamo kako je reč o izložbi koja će biti u nekom muzeju u Njujorku gde Ari i najviše boravi prethodnih meseci.

Sem toga, navedeno je da će izložba trajati jedan jedini vikend, pa ako je zaista u pitanju prava, a ne virtuelna izložba, onda će vladati nezapamćene gužve. Čekamo više informacija!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Italijanski MTV Awards: "Jariana" i One Direction veliki pobednici!

2 thoughts on “Ariana Grande “muči” fandom: Najavila “Sweetener” izložbu, ali kao da nije!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.