Konačno otkrivena misterija: Novi album Taylor Swift nosi naziv „Lover“, evo šta sve znamo o njemu!

Još od aprila Swiftieji se muče gledajući svaki delić spota za „ME!“, pokušavajući da u njemu nađu naziv drugog singla i sedmog Taylorinog albuma, a kao što je Tay obećala, zaista je sakrila i jedno i drugo u spot! Drugi singl „You Need To Calm Down“ sakrila je u razgovoru na francuskom sa Brendonom Uriem, a u jednoj sceni je sakrila i naslov albuma, a to je „Lover“!

Naime, Taylor Swift je najavila da će se na Instagramu uključiti uživo sinoć u 23h po našem vremenu, pa je tako i uradila, i u ovom Liveu je rekla apsolutno sve što je Swiftieje zanimalo skoro dva meseca! Potvrdila je da se novi singl zove „You Need To Calm Down“ a par sati kasnije pesma je i izašla, a što se tiče novog albuma, on se zaista zove „Lover“ kao što je pisalo u spotu u sceni kada Tay sedi na krovu u obliku jednoroga!

„Lover“ će svetlost dana ugledati 23. avgusta, već je dostupan za naručivanje, a Target je najavio da će album imati čak četiri Deluxe verzije koje će sadržati bogat sadržaj kao „Reputation“ časopisi koji su išli uz prethodni album! Još uvek se ne zna lista pesama, ali verujemo da će se i to otkriti uskoro.

View this post on Instagram

4 DELUXE IM NOT OK

A post shared by 🦋Kylie🦋 (@kylieswiftt1989) on

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Taylor Swift izabrana za jednu od 100 najuticajnijih osoba na svetu, Shawn Mendes joj napisao odu!

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

2 thoughts on “Konačno otkrivena misterija: Novi album Taylor Swift nosi naziv „Lover“, evo šta sve znamo o njemu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.