Taylor Swift objavila baladu “The Archer”, najavila novi spot i još mnogo toga!

Taylor Swift je navikla da svom fandomu saopštava velike vesti putem Instagram Livestreama, tako da se ona te tradicije držala i sinoć, samo nekoliko minuta pre nego što je u prodaju pušten njen promotivni singl “The Archer”, ujedno i najemotivnija balada njenog budućeg albuma “Lover”! Ako ste Swiftie, znate da je za fandom posebno važan čuveni “track 5” jer je Tay sasvim slučajno na svaki album stavljala baš petu pesmu kao najemotivniju.

“Track 5” tradicija se nastavlja, pa je “The Archer” pravi emotivni rolerkoster što ćete i sami primetiti kad je poslušate, a Tay je na njoj radila zajedno sa Jackom Antonoffom. Ponavljamo i da je ovo promotivni singl, a ne pravi singl, tako da ova pesma neće dobiti spot, ali je Tay u Livestreamu otkrila da je tog momenta bila na snimanju novog spota, tako da će novog singla svakako biti!

Osim priče o promo singlu, Tay se od srca zahvalila na tako mnogo VMA nominacija, a dozvolila je i da pogledamo izbliza Deluxe verziju njenog albuma, koja je tako posebna da je Tay u nju uvrstila i stranice svojih dnevnika! Ipak, nama je jako žao što su ove verzije albuma prilično skupe za naš standard.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Famoza music chart #76 - Tini ponovo kreće prva, glasajte za tri omiljene pesme svakog dana!

One thought on “Taylor Swift objavila baladu “The Archer”, najavila novi spot i još mnogo toga!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.