Miley Cyrus predstavlja spot „On A Roll“ u ulozi Ashley O!

Miley Cyrus je u prethodnim vremenima bila muzička senzacija Hannah Montana, tako da ona ima iskustva sa ulogama pop zvezda – ona je ovoga puta u ulozi Ashley O na Netflix šou „Black Mirror“ gde se pojavila u jednoj epizodi, ali to je bilo sasvim dovoljno da se Miley uživi u ovu ulogu i predstavi pesmu i spot „On A Roll“!

Miley, odnosno Ashley, jako je pozitivna devojka sa ljubičastom perikom, a njena pesma „On A Roll“ obrada je hita „Head Like A Hole“, i spot se uklapa u brze tonove jer su svuda oko Miley plesači, uzbudljiva koreografija i svetla. Kako vam se dopada ovakva Miley?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Miley Cyrus

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Miley Cyrus predstavlja pesmu i spot „Younger Now“ sa istoimenog novog albuma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.